​​​​​​​

Vårt Team

Suzanne Hugoson

 

Suzanne har arbetat med emalj, både för exteriört och interiört bruk, i drygt 10 år. Med Enamello (emaljstänkskydd till kök) tog hon Sven Hagströmer i Draknästet med storm. Nu är hon lika passionerad över att få även det offentliga rummet mer driftsnålt och tryggare med emaljsystem. Förutom att vara projektledare är Suzanne ansvarig för Trygga Tunnlars PR och marknadsföring.

Jonathan Lewensohn


Jonathan utgör en viktig kugge i teamet på Trygga Tunnlar. Vid sidan av BG är han den som har mest erfarenhet från att arbeta med entreprenader på uppdrag av offentlig sektor.  Jonathan är kontaktperson för frågor gällande Trygga Tunnlars system i samband med kommunala upphandlingar.

Bengt-Göran Hugoson

 

Bengt-Göran, eller BG som de flesta känner honom som, har mer än 40 års erfarenhet av emalj och kunskap av emaljprojekt. Han är Trygga Tunnlars tekniska konsult och en av världens ledande emaljexperter. Det är fullt möjligt att du, eller någon av dina kollegor, haft glädjen att träffa BG från något av hans möten med arkitekter och kommun-företrädare över hela Sverige.

David Friman

 

David ser till att visionen om en trygg tunnel blir verklighet genom att vara leveransansvarig från order till installation. Utöver sitt tekniska kunnande har David god kännedom om emalj, installation och försäljning. Därför är David också regionsansvarig för Sverige Syd och Sverige Väst.